Om oss...

Företaget startades 1989 under namnet Städspecialisten och inriktade sig då främst på så kallade specialstäduppdrag. Så småningom började företaget även åta sig fasta städkontrakt. Städspecialisten blev vid årsskiftet 2007/ 2008 upptaget i Candeo Städservice AB.

Idag har vi ca 50 fasta städkontrakt i Kristianstad, Hässleholm, Bromölla och Olofström. Dessa innefattar städuppdrag av både små och stora kontors- och produktionsanläggingar. Vi erbjuder även service såsom trädgårdsskötsel och frukostservering. Allt för att våra kunder ska kunna fokusera på sin kärnverksamhet.

Vår uppgift är att skapa en trivsam miljö. Vi erbjuder skräddarsydda tjänster och kostnadseffektiva lösningar. I kombination med modern städteknologi tillgodoser vi på bästa sätt varje uppdragsgivares behov.

Vår målsättning är inte att vara störst, däremot bäst. Vi tror inte att en hög omsättning innebär hög kvalitet. Därför har vi valt att vara det lilla genuina företaget som vårdar våra kunder, värnar om våra anställda och städar med känsla.

Vårt huvudkontor finns på Hedentorpsvägen 16 i Kristianstad. Vi har också ett lokalkontor i Olofström.

Öga

...med fokus på service!